Testimonials

Na een periode van overspannen te zijn geweest, zocht ik een natuurlijke manier om mijn lichaam weer optimaal te laten functioneren. Dat was het moment dat ik bij de mesologie praktijk van Marga terecht kwam. Na het opheffen van enkele blokkades in mijn orgaansystemen, begon ik mij steeds beter te voelen en na een drietal NAET-behandelingen was ik er weer helemaal bovenop. Wetende en het gevoel hebbende, dat ik de hele wereld weer aan kan. Waarvoor mijn dank.

M.B.

Ons zoontje, destijds 4 jaar was heel veel verkouden, moe en had een slechte ontlasting. Zijn amandelen waren erg dik en heeft vaak antibiotica gekregen. Doordat hij doorlopend verkouden was zeiden ze op school dat hij niet alle meekreeg omdat hij doof was. Ze vonden dat ik er wat aan moest laten doen en dat zei ook de logopediste. De huisarts zei dat de amandelen er maar uit moesten.

Ondertussen kwam ik toevallig met iemand in contact waaraan ik mijn verhaal vertelde; ze gaf me het advies eens naar een mesoloog te gaan. Zij had er goede ervaringen mee. Nou dat hebben we geprobeerd: en met succes!

Er kwam door de testen uit de mesologie uit dat zijn lichaam het eten niet goed verteerde en daardoor had hij vele tekorten. Hij kreeg een bepaald dieet voorgeschreven en homeopathische tabletjes. Na een half jaar ging het aardig goed met hem maar helemaal over waren de klachten nog niet, zijn ontlasting was ook nog niet goed.

Daarom stelde Marga voor om met NAET therapie te beginnen, dat is een verlengstuk op de mesologie. Daar is heel veel uitgekomen, door verschillende testen kwam ze er achter waar hij allergisch voor was en daar heeft ze hem voor behandeld: fantastisch!

Ikzelf vond dat een hele aparte ervaring, maar ook eigenlijk goed te berijpen: wanneer het afweersysteem in de buik goed is dan gaan de keelamandelen (wat ook een afweersysteem is) slinken.

Hij is nu 6 jaar, toen hij 5 was is hij de hele winter niet ziek geweest, maar een keer of 2 een beetje verkouden. Hij is nogmaals getest door de logopediste, uitslag: "hij is niet meer doof, hij doet het uitstekend". Ze stond er versteld van.

Hij voelt zich goed, hij kan alles weer eten. En de amandelen hoeven er niet uit!Soms was het best zwaar vooral door de reacties van buitenaf, he werd niet begrepen, maar dat komt vooral omdat ze het niet kennen. Ik ben zo blij dat we volgehouden hebben, ik heb er veel van geleerd, ik zou het daarom ook iedereen aan raden die bepaalde klachten hebben, Marga bedankt!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik wil je nog hartelijk bedanken voor je hulp !
Het gaat nu erg goed met onze kleine meid, dat was een half jaar geleden wel anders maar door ons eet patroon aan te hebben gepast en de goede begeleiding van jou is nou alles weer oke'
Demi zit weer lekker in haar velletje.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------